© Nordic Wildlife Nature & Photography Tours, Hedmark, Norway, Org nr: 920 906 605 - All rights reserved 2019

tel: + 47 406 17 189 

email: post@nordicwildlife.no  

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

Følg oss!

Sikre betalingsløsninger

Kontaktinformasjon:

Nordic Wildlife

Nordic Wildlife er en opplevelsesbedrift som tilbyr naturfotografering og guidetjenester i norsk natur, kun 2,5 timer fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Nordic Wildlife driver sin virksomhet i et av de største villmarksområdene i Sør-Norge, som tilbyr fantastisk natur med boreale skoger, mektige fjell og et bredt og variert mangfoldig dyreliv.

 

Alt startet ved Høgskolen i Innlandet avdeling Evenstad, hvor Augustus Moltubakk opprettet et fiktivt selskap under emnet Business Development and Economics, som var en del av hans bachelorgrad. I perioden med forretningsutvikling som emne vokste ideen og ble mer enn bare en fiktiv idé.

Selskapet trengte et navn som omfattte dyreliv, natur og fotografiske opplevelser i Norge, og dermed ble Nordic Wildlife Nature & Photography Tours opprettet. 

 

Vi ønsker å legge til rette for ulike natur- og dyrelivserfaringer som nære møter med ville dyr i sine naturlige omgivelser og guidede turer og opplevelser. Vi ønsker også å gi folk med en stressende hverdag, en mulighet til å komme nær naturens stillhet, og i løpet av få dager, få slappet av og lade opp batteriene. 

 

Følg gjerne vår utvikling på Facebook og Instagram!