VILLMARKSTUR med foto i Rendalen

Covid-19: kursene står foreløpig og vi følger med på helsemyndighetenes anbefalinger. Bedres ikke situasjonen fram til de ulike kursene slik at kurs ikke er gjennomførbart uten å bryte myndighetenes anbefalinger, vil kurs avlyses og deltakere får hele kursbeløpet tilbake. 

Dette er en hyggelig og sosial utehelg hvor vi fokuserer på foto og gir en 4-dagers opplevelse og læringsplattform for friluftsfotografering. Her kan du nyte høstfjellet og lære å ta gode turbilder! 

Vi er også på tur så vi forflytter oss. Er du ikke så interessert i foto er turen også fin bare for å komme seg vekk og være med en gruppe på tur. Turen passer også for deg som har vært på villmarkskurs og vil sette lærdom derfra ut i praksis med mer selvstendige rammer. 

 

Kursets rammer og deltakere

Kurset varer fra torsdag til søndag og vi sover ute. Deltakerne må selv pakke bekledning og utstyr til seg selv, samt mat og kokeutstyr. Har du ikke eget telt eller tarp, ta kontakt etter påmelding så ordner vi dette til deg. 

Man må ha generell grei fysisk helse for å delta og kurset er dessverre ikke egnet for personer med fysisk eller psykisk nedsatt funksjonsevne. Deltakere deltar på eget ansvar. Vi kommer til å forflytte oss hver dag så en viss opptrening med sekk før turen er ikke dumt. 

To middager under turen vil vi sørge for så det er inkludert i prisen. Vær vennlig å opplys om du har noen allergier eller annet vi må ta hensyn til i matveien ved påmelding. 

Friluftsfoto 

Turen gjennomføres i et tidsrom hvor fjellet og skogens farger er nydelige. Vi ønsker derfor utnytte dette ved å bruke tid på å gi deg mulighet til å lære turfotografering. Det stilles ingen krav til utstyr, ta med det kameraet du vanligvis tar bilder med. Det meste av et godt foto ligger ikke på utstyrer, men på fotografen, og der skal vi lære bort mye spennende! 

Kursledere er

Augustus Moltubakk, (@augustusmoltubakk) Utdannet naturforvalter og friluftsmenneske, fotograf og grunnlegger av Nordic Wildlife.

 

Line Victoria Sverdrup, (@linevsverdrup) friluftsmenneske og influencer.

Ytteligere detaljer om pakkeliste og oppmøteinformasjon blir tilsendt etter påmelding. 

Anbefalt pakkeliste kan lastes ned til høyre -> 

Villmarkstur |  6/6 plasser ledig

24.-27. SEP 2020

Avholdes i Rendalen i Innlandet.

6 deltakere. 

3000 NOK pr. person

Påmelding med navn og e-post sendes til: post@nordicwildlife.no